Polední menu           15. 7.    -     19. 7.   2019

MENU 99,- Kč

Pondělí

Polévka :                                                            Hrachová
Hlavní jídlo

1. Kuřecí steak gratinovaný uzeným sýrem,  americké brambory                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                  2. Květákové karbenátky, brambor, tatarská omáčka

3. Vepřový guláš s klobásou, knedlík

4. Zeleninový salát se smaženými kuřecími  křidýlky, pečivo

Úterý

Polévka :                                                            Krupicová s vejcem
Hlavní jídlo

1  Vepřový steak po kovbojsku, americké  brambory                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                      2. Smažený kuřecí řízek plněný anglickou a sýrem, brambor                                                                                                                       

3. Vepřové rizoto se sýrem, okurek

4. Zeleninový salát s tuňákem a rukolou (rajče,okurek,paprika,kukuřice, hrášek,pórek), pečivo

Středa

Polévka :                                                           Hrstková
Hlavní jídlo

1. Vepřový steak gratinovaný uherákem a sýrem, americké brambory

2. Pečené kuřecí stehno po benátsku, rýže                         

3. Krůtí maso na paprice, těstoviny                                                                                                      

4. Zeleninový salát s kuřecími nugetkami (rajče,okurek,hrášek, kukuřice, pórek), pečivo

Čtvrtek

Polévka :                                                           Hovězí vývar s kapustou a rýží
Hlavní jídlo

1. Kuřecí steak s cikánským dipem, hranolky

2. Dušená krkovička na pivu a česneku, šťouchané brambory

3. Novohradský guláš (hovězí, vepřové), knedlík                                                                                                                                                                                                                    
4. Těstovinový salát s debrecínkou (rajče, paprika, kukuřice, pórek, hrášek, okurek)

Pátek               

Polévka :                                                            Květáková
Hlavní jídlo 1. Smažený kuřecí řízek, brambor, okurek       

2. Gril MIX (prsa,kotleta, kuřecí játra), hranolky                                               

3. Kuřecí maso v sýrové omáčce, rýže

4. Omeleta s kuřecím masem a parmezánem, brambor

Denně menu : Smažený řízek, brambor

  Každý čtvrtek večer country muzika

         Menu obsahující alergeny-zodpoví personál