Polední menu                 20. 1.  -    24. 1.   2020

MENU 105,- Kč

Pondělí

Polévka :                                                              Uzená s kroupami
Hlavní jídlo

1. Smažený kuřecí řízek plněný nivou a žampiony, brambor                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                      2. Uzené maso, křenová omáčka, knedlík                                          

3. Vepřový plátek na houbách, rýže

4.

Úterý

Polévka :                                                                Pórková s vejcem
Hlavní jídlo

1. Pomalu dušené hovězí maso na černém pivě, šťouchané brambory                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                        2. Smažený sýr, hranolky, tatarská omáčka                                                                                     

3. Novohradský guláš (hovězí, vepřové), knedlík

4.

Středa

Polévka :                                                                   Hrachová
Hlavní jídlo

1. Kuřecí steak gratinovaný šunkou a sýrem, hranolky

2. Valašská pochoutka (vepřové, uzené, klobás), zelí, knedlík

3. Čevabčiči, brambor, tatarská omáčka                                                               

4.

Čtvrtek

Polévka :                                                                   Fazolová
Hlavní jídlo

1. Vepřový steak přelitý mexickou omáčkou, americké brambory

2. Uzená moravská kýta, bramborová kaše, okurek

3. Pečené kuřecí stehno po bretaňsku, rýže                                                                                                                                                                                                                                                       
4.

Pátek               

Polévka :                                                                  Hovězí vývar s játrovou rýží
Hlavní jídlo 1. Smažený kuřecí řízek, bramborový salát s majonézou    

2. Kuřecí steak s americkým dresinkem, hranolky          

3. Vepřový plátek po srbsku, rýže

4.

Denně menu : Smažený řízek, brambor

  Každý čtvrtek večer country muzika

         Menu obsahující alergeny-zodpoví personál