Polední menu           14. 10.     -     18. 10.  2019

MENU 99,- Kč

Pondělí

Polévka :                                                              Pórková s vejcem
Hlavní jídlo

1. Kuřecí steak s francouzským dipem, hranolky                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                        2. Moravský vrabec, zelí, knedlík knedlík

3. Maďarský perkelt, rýže

4. Smaqžené DOU (eidam,niva), brambor, tatarská omáčka

Úterý

Polévka :                                                               Zeleninová
Hlavní jídlo

1. Kuřecí prsa po myslivecku (těstíčko,česnek, šunka), vařené brambory                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                 2. Krakonošův sýr v bramboráku , tatarská omáčka                                                                                                     

3. Pikantní maďarský guláš, knedlík

4. Kuřecí rizoto se špenátem a smetanou

Středa

Polévka :                                                             Kapustová
Hlavní jídlo

1. Kuřecí steak přelitý hermelínovou omáčkou,  hranolky

2. Hovězí maso po Stroganovsku, hrášková rýže         

3. Holandský řízek, bramborová kaše, okurek                                                                                 

4. Boloňské špagety s parmezánem

Čtvrtek

Polévka :                                                           Hovězí vývar s těstovinou
Hlavní jídlo

1. Vepřový steak se šunkou a vejcem, hranolky

2. Čevabčiči, brambor, tatarská omáčka

3. Pečené kuřecí stehno po lyonsku, rýže                                                                                                                                                                                                           
4. Opečený klobás, čočka na kyselo, okurek, pečivo

Pátek               

Polévka :                                                             Tomatová s fazolkami
Hlavní jídlo 1. Smažený kuřecí řízek, bramborový salát s majonézou      

2. Svratecký guláš (hovězí), bramboráčky                             

3. Koprová omáčka, 2 ks vejce,  knedlík

4. Omeleta s kuřecím masem a sýrem, brambor

Denně menu : Smažený řízek, brambor

  Každý čtvrtek večer country muzika

         Menu obsahující alergeny-zodpoví personál